marți, 21 mai 2013

Te pregatesti de plaja?


     Pentru ca s-a incalzit deja foarte mult, gandul nostru zboara in primul rand la mare, la plaja, la valurile racoritoare. Sigur ca trebuie sa ne luam masuri de protectie impotriva radiatiilor solare. Dar asta inseamna creme pentru plaja, creme dupa plaja, care sunt destul de costisitoare. Ce ati spune de o singura crema care poate fi folosita si la plaja si dupa plaja, care hraneste pielea, o protejeaza, o regenereaza, o hidrateaza si in plus este la un pret rezonabil?

   Hand &Body Lotion

   Hand & Body Lotion de la CaliVita este o lotiune naturala care ajuta la mentinerea frumusetii si sanatatii pielii. Aceasta are un puternic efect anti-imbatranire si confera senzatia de catifelare. Protejeaza sanatatea pielii zi de zi.
    Cele mai importante ingrediente ale lotiunii Hand&Body Lotion sunt: extractul de ulei de masline, vitamina E, Vitamina B5, siliconul si bisabolul.
     Extractul de ulei de masline cofera pielii flexibilitate, are un puternic efect hidratant si, prin urmare, incetineste imbatranirea pielii.
     Vitamina E este un antioxidant foarte eficace, realizand o protectie foarte buna impotriva radicalilor liberi. Vitamina E incetineste procesele de imbatranire, are un efect natural hidratant si antiinflamator.
     Vitamina B5 favorizeaza mentinerea structurii si functiei normale a pielii. De asemenea, hraneste pielea, impiedica aparitia acneei, are un efect de protejare a pielii si, in plus, regenereaza epiderma.
     Siliconul confera senzatia de catifelare.
     Bisabolul este o substanta obtinuta din musetel. Are efect calmant asupra pielii si proprietati bactericide si antimicotice.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VITAL WOMAN

Suprasolicitarea si stresul cotidian  al existentei noastre declanseaza de multe ori o stare de tensiune permanenta, indispozitie, diminuar...